Varför prenumerera?

Krasst så behöver vi göra det vi nu gör på ett annat sätt för att den här planeten ska överleva och vi med den. Det finns många nyhetsbrev som samlar coola och intressanta nyheter från världen - här försöker jag sätta det jag hittar och spanar på i ett hållbart framtidsperspektiv.

  • Vad är det forskare, filosofer, entrepenörer och andra som har sina tentakler ute - pratar om och tänker på just nu?

  • Vad finns det för lösningar och idéer där ute som främjar ett holistiskt tänkande inom planetära gränser?

  • Hur kan vi syna och ifrågasätta vår vardag, samhälle och samtid - vara normkritiska för att se vad det egentligen är som gynnar oss i ett längre perspektiv? Nu när förutsättningarna är helt annorlunda i världen än vad vi tidigare har räknat med.

  • Lyfta nya innovationer och företag som kan hjälpa oss i framtiden.

  • Klimatsmarta life-hacks för vardagen.

  • Gäster - gillar att dela mitt utrymme med andra invigda som får ge sina spaningar av samtiden.

Vem är jag?

Isabelle McAllister heter jag och jobbar som omställningsaktivist. Hittar inget bättre ord än att jag aktivt jobbar för att vi ska ställa om.
Jag är en samlare.
Har en slags stor slags köpmannadisk, både fysisk och någon annanstans i universum, där jag lägger idéer, människor, länkar, projekt och annat kul och nyttigt.

Mitt jobb går ut på att röra runt i de där lådorna och koppla samman sådant jag sparat på för att göra samtiden begriplig eller belysa något som behövs tänkas på.
Få människor att mötas och samarbeta. Senaste åren har jag ägnat mig åt att ställa om - både privat och mitt jobb. Jag har vidareutbildat mig inom transformation, miljö och klimat. Det är den kunskapen jag nu vill förmedla vidare. Och ja, jag håller mig till forskningen.
Hoppas du vill hänga med!

Följ mig i andra medier:

Instagram
Podd Förnyarna
Linkedin
Youtube
isabelle.se
Min bok Skavank
Sitter i styrelsen för Klimatklubben (som har en ny finfin engagemangsgenerator)
samt forskarnätverket Researchers Desk

Samarbeta, boka en föreläsning eller workshop !

Det bästa av det jag hittar sammanfattat bara för ditt behov och forskning samt en crash course i klimatläget på det.
Hör av dig till Richard på Promotor Media
richard@promotormedia.se

Subscribe to Chunks Of Change med Isabelle

Idéer, trender, normkritik, re-design, nonsens och sammankopplingar med blick mot en hållbar framtid. Innehåller spår av klimatkris med action drivet hopp som en 'cherry on top'. Välkommen!

People

Isabelle McAllister

Hej! Jag är en omställningsaktivist som i mitt jobb kopplar samman idéer, tankar, normkritik, människor och projekt allt genom ett slags omställning och "bra för planeten" filter. Läs mer på isabelle.se